Publications

Krasniqi, Afrim; Hackaj, Ardian

Albanian and the European social model

internal democracy in Albanian political parties ; case study applied to Socialist Party, Democratic Party and Socialist Movement for Integration
Tirana, 2015

Download publication (2,2 MB PDF-File)


Lleshaj, Sashenka; Cela, Alba

Shqiptarët dhe modeli social evropian

drejt një ripërcaktimi të kontratës sociale
Tirana, 2015

Download publication (2 MB PDF-File)


Lleshaj, Sashenka; Cela, Alba

Albanian and the European social model

towards a redefinition of the social contract
Tirana, 2015

Download publication (2,2 MB PDF-File)


Dhembo, Elona

Shqiptarët dhe modeli social evropian

administrata publike në Shqipëri midis politikës dhe qytetarit
Tirana, 2015

Download publication (1,5 MB PDF-File)


Dhembo, Elona

Albanians and the European social model

public administration in Albania: between politics and citizens
Tirana, 2015

Download publication (1,5 MB PDF-File)


Cela, Alba; Lleshaj, Sashenka

Marrëdhëniet Shqipëri-Greqi në sytë e publikut shqiptar

perceptime 2013
Tirana, 2014

Download publication (4 MB PDF-File)


Cela, Alba; Lleshaj, Sashenka

Albanian greek relations from the eyes of the Albanian public

perceptions 2013
Tirana, 2014

Download publication (4,3 MB PDF-File)


Zhvillimi ekonomik - arsimi profesional - mirëqënie për Shqipërinë

rezultate dhe rekomandime të konferencëes kombëtare, 22 tetor 2013, Tiranë
Tirana, 2014

Download publication (1,7 MB PDF-File)


Economic development - vocational education - wealth for Albania

outcomes and recommendations of the national conference 22 October 2013
Tirana, 2014

Download publication (6,2 MB PDF-File)


Doçi, Nikoll

Annual review of labour relations and social dialogue in South East Europe: Albania

2013
Belgrad, 2014

Download publication (220 KB, PDF-File)


Friedrich-Ebert-Stiftung 
Tirana

Rr. Abdi Toptani
Torre Drin, Kati i 3-të Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 62 067

info(at)fes-tirana.org

Events

 • Wednesday, 27.06.18 - Tirana International Hotel | Event

  "Transparency and Financial Management of Public Universities"

  “Friedrich Ebert” Stiftung in cooperation with "Civic Resistance" organized on June 27, 2018, in the premises of Hotel Tirana International, the...

  more information

 • Sunday, 09.09.18 to Saturday, 15.09.18 | Upcoming Events

  Open call „FES-Academy for Social Democracy

  Deadline for application:  June 30, 2018
  Venue:  Tirana
  Date of Academy:  September 9-15, 2018

  The Friedrich-Ebert Foundation is pleased to...

  more information

 • Tuesday, 17.04.18 - Rogner Hotel Tirana | Event

  "Cooperation between the Trade Unions and the Civil Society in the labour environment"

  Today on 17th of April 2018 the Friedrich Ebert Foundation and the Olof Palme International Center in cooperation with the "Center for Labor Rights"...

  more information

back to top