Publications

Dhimitri, Albana; Buxhuku, Gjergj

Zonat funksionale

partneriteti publiko-privat
Tirana, 2016

Download publication (870 KB, PDF-File)


Bashkëpunimi ndërkufitar

Durrës, Kukës, Gjakovë
Tirana, 2016

Download publication (850 KB, PDF-File)


Cross-Border cooperation

Durrës, Kukës, Gjakovë
Tirana, 2016

Download publication (1 MB, PDF-File)


Dragoshi, Fation; Pappa, Aleka

Rruga e gjate drejt dialogut social ne Shqiperi

kthimi i sfidave në mundësi
Tirana, 2016

Download publication (2 MB PDF-File)


Dragoshi, Fation; Pappa, Aleka

Long road to social dialogue in Albania

turning challenges into opportunities
Tirana, 2016

Download publication (2,6 MB PDF-File)


Social media and their use by Albanian media

Tirana, 2016

Download publication (4,7 MB PDF-File)


Mediat sociale dhe përdorimi i tyre nga mediat Shqiptare

Tirana, 2016

Download publication (4,8 MB PDF-File)


Lleshaj, Sashenka

Citizens' voices in the Albanian local elections 2015

Tirana, 2016

Download publication (4 MB, PDF-File)


Lleshaj, Sashenka

Zëri i qytetarëve në zgjedhjet lokale në Shqipëri 2015

Tirana, 2016

Download publication (4 MB, PDF-File)


Sulçebe, Dritan

Shqipëria dhe Kosova

në kërkim të një të ardhmeje të përbashkët
Tirana, 2016

Download publication (4 MB, PDF-File)


Events

 • Wednesday, 06.03.19 - Library “Tirana Times” | Event

  Study "Albanian Youth 2018/2019"

  "Friedrich Ebert" Foundation promoted on 6th of March 2019, the study titled "Albanian Youth 2018/2019".

  more information

 • Saturday, 24.11.18 - Rogner Hotel Tirana | Event

  The Civic Resistance announces monitoring findings: 73% of students admit corruption in universities.

  “Friedrich Ebert” Foundation in close cooperation with “Civic Resistance” NGO, organized on 24th of November 2018, a round table to present the...

  more information

 • Thursday, 15.11.18 - Rogner Hotel Tirana | Event

  Regional Forum:“Double Fatigue” to EU Enlargement

  The efforts of the Western Balkans' countries and their European perspective were discussed in #Tirana during the Regional Forum:“Double Fatigue” to...

  more information

back to top