Publications

Projeksione për një zhvillim të qëndrueshëm

Revista
Tirana, 2018

Go to Publication


Albania and Greece

Understanding and explaining
Tirana, 2018

Download publication (4,8 MB PDF-File)


Struga, Meivis; Marko, Oltion

Financing energy efficiency retrofits in the built environment in Albania

Barriers and opportunities
Tirana, 2018

Download publication (467 KB, PDF-File)


Kotorri, Adriatik

Digjitalizimi i ekonomisë dhe ndikimi i tij në tregun e punës

Sfidat për Shqipërinë
Tirana, 2018

Download publication (2 MB, PDF-File)


Doci, Nikoll

Annual review of labour relations and social dialogue

Albania : 2017
Bratislava, 2018

Download publication (2,2 MB PDF-File)


Peci, Dafina; Nikolli, Xhulio

Vështrim mbi politikat rinore në shqipëri

Analizë në nivel qendror dhe lokal 2015 - 2019
Tirana, 2018

Download publication (730 KB, PDF-File)


Sinani, Gjergj

Feja dhe edukimi

Tirana, 2018

Download publication (600 KB, PDF-File)


Zguri, Rrapo

Relations between media and politics in Albania

Tirana, 2018

Download publication (3,8 MB PDF-File)


Zguri, Rrapo

Marrëdhëniet mes medias dhe politikës në Shqipëri

Tirana, 2018

Download publication (3,8 MB PDF-File)


Krasniqi, Afrim

Parlamenti dhe përfaqësimi politik

Raport monitoreus i kuvendit për vitin 2017
Tirana, 2017

Download publication (2 MB, PDF-File)


Friedrich-Ebert-Stiftung 
Tirana

Rr. Abdi Toptani
Torre Drin, Kati i 3-të Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 62 067

info(at)fes-tirana.org

Events

 • Thursday, 20.09.18 - "Rogner" Hotel, Tirana | Event

  Journalistic workshop "Op-Eds and Research Methods"

  Friedrich Ebert Foundation in collaboration with Citizens Channel, held the "Op-Eds and Research Methods" training in Tirana on September, 20th.

  more information

 • Wednesday, 19.09.18 - Cinema "Millennium" | Event

  "Interview with the Dictator"

  "Interview with the Dictator": An opportunity for young people to know more about former dictator Enver Hoxha

  Civic Resistance: The level of...

  more information

 • Wednesday, 27.06.18 - Tirana International Hotel | Event

  "Transparency and Financial Management of Public Universities"

  “Friedrich Ebert” Stiftung in cooperation with "Civic Resistance" organized on June 27, 2018, in the premises of Hotel Tirana International, the...

  more information

back to top