• Thursday, 20.09.18 - Hotel "Rogner", Tiranë

  Trajnim gazetarie “Op - Eds dhe Metodat e Kërkimit"

  Fondacioni Friedrich Ebert ne bashkepunim me Citizens Channel zhvilloi trajnimin "Op - Eds dhe Metodat e Kërkimit" ne Tirane me 20 Shtator.


  më shumë informacion
 • Wednesday, 19.09.18 - Kinema "Millennium"

  "Intervistë me Diktatorin"

  "Intervistë me Diktatorin": Një mundësi për të rinjtë të dinë më shumë rreth ish-diktatorit Enver Hoxha

  Rezistenca Qytetare: Niveli i njohjes së...


  më shumë informacion
 • Wednesday, 27.06.18 - Tirana International Hotel

  “Transparenca dhe Menaxhimi Financiar në Universitetet Publike”

  Fondacioni “Friedrich Ebert” në bashkëpunim me “Qëndresën Qytetare”, organizuan në datë 27 qershor 2018, në mjediset e Hotel Tirana International,...


  më shumë informacion

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Tiranë

Rr. Abdi Toptani
Torre Drin, Kati i 3-të Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 62 067

info(at)fes-tirana.org

Shoqëri civile aktive dhe rinia

Shoqëri civile aktive dhe rinia

Fondacioni bashkëpunon me organizata dhe shoqata të ndryshme, të cilat angazhohen në mënyrë aktive për zhvillimin demokratik të vendit.
more

Dialogu Social dhe Punësimi Ekonomik

Dialogu Social dhe Punësimi Ekonomik

FES bashkëpunon me aktorë të ndryshëm në fushën e ekonomisë dhe në këtë kuadër ne duam të organizojmë dialogë, të cilët kontribuojnë për balancimin e drejtë të interesave dhe për një rritje ekonomike të qëndrueshme.
more

Institucione Demokratike dhe të pavarura

Institucione Demokratike dhe të pavarura

Në një demokraci të re, FES në mënyre aktive inkurajon aktorë në nivel kombëtar, rajonal dhe komunal të cilët të bashkëpunojnë dhe veprojnë me përgjegjësi dhe integritet, kompetent dhe të orientuar nga dialogu
more

Bashkëpunimi Rajonal dhe Integrimi EU

Bashkëpunimi Rajonal dhe Integrimi EU

Fondacioni mbështet Shqipërinë në sigurimin e kontributeve konkrete për sigurinë dhe stabilitetin në rajon. Për më tepër, FES angazhohet në rritjen e vetëdijes së publikut për procesin e pranimit në BE.
more

Ngjarjet

Thursday, 15.11.18 to Monday, 19.11.18 - Tiranë

Thirrje për pjesëmarrje në projektin: “Pushteti Vendor ka Nevojë për Rininë” 2018,

“Demokracisë i nevojiten demokratë!”- Friedrich Ebert

Fondacioni “Friedrich Ebert” që prej vitit 2010 zhvillon projektin “Loja Simuluese mbi...


më shumë informacion

Monday, 22.10.18 to Friday, 26.10.18 - Tiranë

Thirrje për Aplikim, Shkolla Europiane 2018

Këshilli Kombëtar i Integrimit Europian (KKIE), në partneritet me Delegacionin e Bashkimit Europian, Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë...


më shumë informacion

Tuesday, 28.02.17 - Tiranë

EU Policy Hub monitoron ‘integrimin’ në shtypin shqiptar”

Forumi i Politikave të Integrimit ‘EU Policy Hub’ (EUPH) se bashku me Fondacionin Friedrich Ebert dhe Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë...


më shumë informacion

Publikime

Projeksione për një zhvillim të qëndrueshëm

Revista
Tirana, 2018

për publikimin


Albania and Greece

Understanding and explaining
Tirana, 2018

shkarko publikimin (4,8 MB PDF-File)


Struga, Meivis; Marko, Oltion

Financing energy efficiency retrofits in the built environment in Albania

Barriers and opportunities
Tirana, 2018

shkarko publikimin (467 KB, PDF-File)


Kjo gjithashtu mund të jetë interesante për ju ...

FES Connect

Duke bashkuar njerëzit, në frymën e demokracisë sociale, ne ndajmë burime informacioni në gjuhën angleze nga rrjeti gjerman dhe ai ndërkombëtar të Fondacionit-Friedrich-Ebert.

more

Politika për Evropën

Integrimi evropian duhet të krijohet në një mënyre demokratike, besueshmëri ekonomike-sociale dhe me një politikë të jashtme të barabartë. Ne i dëgjojmë shqetësimet e qytetarëve dhe i identifikojmë vendimmarrësit, duke krijuar mundësi të cilat i qasen një politike transparente.

more

IPS Journal

“IPS-Journal” është një revistë e re me një trashëgimi shumë të vjetër. Revista nxjerr në pah pabarazinë globale dhe sjell perspektiva të reja për çështje të tilla si mjedisi, integrimi evropian, marrëdhëniet ndërkombëtare, demokracia sociale dhe politika mbi zhvillimin.

more

kthehu në fillim