Publications

Hackaj, Ardian

Youth employment trends in Albania

what is the market looking for?
Tirana, 2016

Download publication (1,7 MB PDF-File)


Hackaj, Ardian

Trendet e punësimit rinor në shqipëri

çfarë kërkon tregu?
Tirana, 2016

Download publication (1,9 MB PDF-File)


Lleshaj, Sashenka

Albanien vor den Kommunalwahlen

Probleme einer unvollendeten Reform
Berlin, 2015

Download publication (140 KB, PDF-File)


Doçi, Nikoll

Annual review of labour relations and social dialogue in South East Europe: Albania

2014
Bratislava, 2015

Download publication (530 KB, PDF-File)


Lleshaj, Sashenka; Sulçebe, Dritan

Greece and the Albanian-Greek relations in the Albanian printed media 2014

Tirana, 2015

Download publication (1,2 MB PDF-File)


Konferenca Rinore Beograna Sfidat e Edukimit për Shqipërinë dhe Serbinë, parë nga Perspektiva e të Rinjve

rezultate dhe rekomandime nga Konferenca Rinore Beograna (5 - 7 Korrik, 2014)
Tirana, 2016

Download publication (11 MB, PDF-File)


Beograna Youth Conference The Challenges of Education for Albania and Serbia, seen form the Perspective of Youths

results and recommendations from the Beograna Youth Conference (5th - 7th of July, 2014)
Tirana, 2016

Download publication (12 MB, PDF-File)


Lleshaj, Sashenka; Sulçebe, Dritan

Greqia dhe marrëdhëniet Shqiptaro-Greke në memdian e shkruar shqiptare 2014

Tirana, 2015

Download publication (1,2 MB PDF-File)


Përkujdesja ndaj moshës së tretë

Tirana, 2015

Download publication (3,7 MB PDF-File)


E flet gjuhën europiane?

sfidat e ligjërimit politik në Shqipëri ; konferenca e parë 15 maj 2014, Fakulteti i Shkencave Sociale, Tiranë
Tirana, 2015

Download publication (23 MB, PDF-File)


Friedrich-Ebert-Stiftung 
Tirana

Rr. Abdi Toptani
Torre Drin, Kati i 3-të Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 62 067

info(at)fes-tirana.org

Events

 • Wednesday, 04.10.17 - Tirana International Hotel | Event

  Cyber Security Challenges for Albania

  Friedrich Ebert Foundation, in cooperation with the Albanian Centre for Good Governance, organized a policy forum regarding Cyber Security Challenges...

  more information

 • Monday, 25.09.17 - Tirana International Hotel | Event

  Religion or political mission?

  This week the Friedrich Ebert Foundation has organized an event about Islam.

  more information

 • Wednesday, 13.09.17 to Sunday, 17.09.17 | Upcoming Events

  Youth Summer Camp 2017

  The camp will take place in Durres from 13th to 17th September 2017.

  more information

back to top