Publications

Bashkëpunimi ndërkufitar

Durrës, Kukës, Gjakovë
Tirana, 2016

Download publication (850 KB, PDF-File)


Cross-Border cooperation

Durrës, Kukës, Gjakovë
Tirana, 2016

Download publication (1 MB, PDF-File)


Dragoshi, Fation; Pappa, Aleka

Rruga e gjate drejt dialogut social ne Shqiperi

kthimi i sfidave në mundësi
Tirana, 2016

Download publication (2 MB PDF-File)


Dragoshi, Fation; Pappa, Aleka

Long road to social dialogue in Albania

turning challenges into opportunities
Tirana, 2016

Download publication (2,6 MB PDF-File)


Social media and their use by Albanian media

Tirana, 2016

Download publication (4,7 MB PDF-File)


Mediat sociale dhe përdorimi i tyre nga mediat Shqiptare

Tirana, 2016

Download publication (4,8 MB PDF-File)


Lleshaj, Sashenka

Citizens' voices in the Albanian local elections 2015

Tirana, 2016

Download publication (4 MB, PDF-File)


Lleshaj, Sashenka

Zëri i qytetarëve në zgjedhjet lokale në Shqipëri 2015

Tirana, 2016

Download publication (4 MB, PDF-File)


Sulçebe, Dritan

Shqipëria dhe Kosova

në kërkim të një të ardhmeje të përbashkët
Tirana, 2016

Download publication (4 MB, PDF-File)


Sulçebe, Dritan

Albania and Kosovo

in quest of a common future
Tirana, 2016

Download publication (4 MB, PDF-File)


Friedrich-Ebert-Stiftung 
Tirana

Rr. Abdi Toptani
Torre Drin, Kati i 3-të Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 62 067

info(at)fes-tirana.org

Events

 • Wednesday, 04.10.17 - Tirana International Hotel | Event

  Cyber Security Challenges for Albania

  Friedrich Ebert Foundation, in cooperation with the Albanian Centre for Good Governance, organized a policy forum regarding Cyber Security Challenges...

  more information

 • Monday, 25.09.17 - Tirana International Hotel | Event

  Religion or political mission?

  This week the Friedrich Ebert Foundation has organized an event about Islam.

  more information

 • Wednesday, 13.09.17 to Sunday, 17.09.17 | Upcoming Events

  Youth Summer Camp 2017

  The camp will take place in Durres from 13th to 17th September 2017.

  more information

back to top