Publikime

Projeksione për një zhvillim të qëndrueshëm

Revista
Tirana, 2018

për publikimin


Kotorri, Adriatik

Digjitalizimi i ekonomisë dhe ndikimi i tij në tregun e punës

Sfidat për Shqipërinë
Tirana, 2018

shkarko publikimin (2 MB, PDF-File)


Doci, Nikoll

Annual review of labour relations and social dialogue

Albania : 2017
Bratislava, 2018

shkarko publikimin (2,2 MB PDF-File)


Peci, Dafina; Nikolli, Xhulio

Vështrim mbi politikat rinore në shqipëri

Analizë në nivel qendror dhe lokal 2015 - 2019
Tirana, 2018

shkarko publikimin (730 KB, PDF-File)


Sinani, Gjergj

Feja dhe edukimi

Tirana, 2018

shkarko publikimin (600 KB, PDF-File)


Zguri, Rrapo

Relations between media and politics in Albania

Tirana, 2018

shkarko publikimin (3,8 MB PDF-File)


Zguri, Rrapo

Marrëdhëniet mes medias dhe politikës në Shqipëri

Tirana, 2018

shkarko publikimin (3,8 MB PDF-File)


Krasniqi, Afrim

Parlamenti dhe përfaqësimi politik

Raport monitoreus i kuvendit për vitin 2017
Tirana, 2017

shkarko publikimin (2 MB, PDF-File)


Krasniqi, Afrim

Internal democracy in political parties in Albania

Annual report - 2016
Tirana, 2017

shkarko publikimin (2,8 MB PDF-File)


Krasniqi, Afrim

Një vit i brishtë për demokracinë në partitë politike

Raport vjetor - 2016
Tirana, 2017

shkarko publikimin (3 MB,PDF-File)


Friedrich-Ebert-Stiftung 
Tiranë

Rr. Abdi Toptani
Torre Drin, Kati i 3-të Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 62 067

info(at)fes-tirana.org

Ngjarjet

 • Tuesday, 17.04.18 - Rogner Hotel Tirana

  “Bashkepunimi i sindikatave me aktoret e shoqerise civile ne boten e punes“

  Sot me daten 17 Prill 2018 fondacioni Friedrich Ebert dhe Olof Palme Center ne bashkepunim me Qendren per te Drejtat ne Pune organizuan forumin e...

  më shumë informacion

 • Thursday, 08.03.18 - Tirana International Hotel

  “Projeksione për një Zhvillim të Qëndrueshëm”

  Në datë 8 Mars 2018, Fondacioni “Friedrich Ebert” në bashkëpunim të ngushtë me “Rrjetin Shqiptar të Grave në Shkencë”, organizuan tryezën e...

  më shumë informacion

 • Friday, 17.11.17 to Saturday, 18.11.17 - Hotel "SOKRAT"

  Workshop „Përfaqësimi i interesave në Deutsche Telekom në Shqipëri“

  Sindikata e Postë-Telekomit (SPPT) dhe Fondacioni „Friedrich Ebert“, me mbështetjen e sindikatës gjermane Ver.di dhe Uni Global organizuan në Tiranë,...

  më shumë informacion

kthehu në fillim