Ngjarjet

Aktivitetet në të ardhmen

Thursday, 23.11.17 to Monday, 27.11.17

“Pushteti Vendor ka Nevojë për Rininë” 2017

 Thirrje për pjesëmarrje në projektin: “Pushteti Vendor ka Nevojë për Rininë” 2017    

 “Demokracisë i nevojiten demokratë!”- Friedrich Ebert

 Fond...


më shumë informacion

Aktivitetet në të shkuarën

Friday, 17.11.17 to Saturday, 18.11.17 - Hotel "SOKRAT"

Workshop „Përfaqësimi i interesave në Deutsche Telekom në Shqipëri“

Sindikata e Postë-Telekomit (SPPT) dhe Fondacioni „Friedrich Ebert“, me mbështetjen e sindikatës gjermane Ver.di dhe Uni Global organizuan në Tiranë,...


më shumë informacion

Tuesday, 14.11.17 - Biblioteka Universitare Shkodër

“Musine, Muza ime”

Në datën 14 Nentor 2017 u mbajt ne qytetin e Shkodrës Konferenca Shkencore mbi veprën artisitike dhe politike te Musine Kokalarit. Ky aktivitet u...


më shumë informacion

Thursday, 12.10.17 to Sunday, 29.10.17 - Tirana International Hotel

Akademia për Demokracinë Sociale

Akademia për Demokracinë Sociale ka për qëllim të sjellë orientime politiko-sociale dhe njohuri kyçe në demokracinë sociale, duke komunikuar vlerat...


më shumë informacion

Wednesday, 04.10.17 - Hotel Tirana Internacional

„Sfidat e Sigurisë Kibernetike në Shqipëri„

Fondacioni Friedrich Ebert se bashku me Qendren Shqiptare per Qeverisje te Mire ka organizuar nje forum mbi temen „Sfidat e Sigurisë Kibernetike në...


më shumë informacion

Wednesday, 13.09.17 to Sunday, 17.09.17 - Hotel Adriatik, Durrës

Kampi Rinor 2017

Në datat 13 deri 17 Shtator Fondacioni Friedrich-Ebert në Tiranë organizoi për herë të pestë Together in Europe – Kampi për të rinj në Durres mbi...


më shumë informacion

Wednesday, 05.07.17 to Thursday, 06.07.17 - Kombëtar në qendrën rinore - Tiranës.

Kongresit Rinor Kombëtar V

Edhe këtë vit Fondacioni Friedrich Ebert ka mbështetur evenimentin vjetor të Kongresit Rinor Kombëtar. Me datat 5 dhe 6 Korrik 2017 u mbajt eventi i...


më shumë informacion

Wednesday, 31.05.17 - Departamentit të Gazetarisë - Tiranë.

Diskursi i Integrimit Evropian në Shtypin e Shkruar Shqiptar

EU Policy Hub me mbështetjen e Fondacionit Friedrich Ebert organizoi me 31 Maj 2017 një seminar me temë “Diskursi i Integrimit Evropian në Shtypin e...


më shumë informacion

Tuesday, 28.02.17 - Tiranë

EU Policy Hub monitoron ‘integrimin’ në shtypin shqiptar”

Forumi i Politikave të Integrimit ‘EU Policy Hub’ (EUPH) se bashku me Fondacionin Friedrich Ebert dhe Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë...


më shumë informacion

Saturday, 12.11.16

Musine Kokalari – Muza Ime

Në datë 12 Nëntor 2016, Fondacioni “Friedrich Ebert” në bashkëpunim të ngushtë me Shoqatën “Musine Kokalari” dhe Bashkinë e Gjirokastrës mbajtën...


më shumë informacion

Saturday, 17.09.16 to Wednesday, 21.09.16 - Voskopojë

Kampi Rinor 2016

Më 17 deri në 21 Shtator Foundacioni Friedrich-Ebert në Tiranë organizoi në Voskopojë, Shqipëri, për herë të pestë Together in Europe – Kampi për të...


më shumë informacion

Monday, 20.06.16

FES - 25 Vjet në Shqipëri

FES ka bërë tashmë një rrugë të gjatë në Shqipëri e cila korespondon me pluralizmin në vend.


më shumë informacion

Wednesday, 01.06.16

EU Policy Hub Integration - Talks #ZëriIntegrimit

Friedrich Ebert Stiftung me mbështetjen e EU Policy Hub organizoi një tryezë të rrumbullakët me temën "Si gjyqtarët i shpëtojnë drejtësisë?".


më shumë informacion

Friday, 27.05.16 - Hotel Rogner, Tiranë

Qyteti për personat me aftësi të kufizuara - Endrra të barabarta, të drejta të barabarta

Friedrich-Ebert-Stiftung në bashkëpunim me Fondacionin Se Bashku dhe StudioArch organizuan tryezën e rrumbullakët "Qyteti për personat me aftësi të...


më shumë informacion

Tuesday, 03.11.15 - Tirana Business Park

Konferenca me titull: “Profesionet më të kërkuara Ekonomia shqiptare ka nevojë për aftësi të mira”

Në datën 3 Nëntor 2015 u organizua në mjediset e Tirana Business Park, Konferenca me titull: “Profesionet më të kërkuara Ekonomia shqiptare ka nevojë...


më shumë informacion

Wednesday, 11.03.15

Në gjurmët e nje Modeli Social Evropian…

Në datën 11 Mars 2015, Fondacioni Friedrich Ebert (FES) në bashkëpunim të ngushtë me ACFR, AIIS, AMI, CDI/ShetiWeb, IDK dhe IDM, institute studimi...


më shumë informacion

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Tiranë

Rr. Abdi Toptani
Torre Drin, Kati i 3-të Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 62 067

info(at)fes-tirana.org

Publikime

kthehu në fillim